V75

Det går naturligtvis inte att kalla sig för travspelare utan att vara med på lördagar när miljonerna ska delas ut. V75 är ett fantastiskt spel och jag är övertygad om att vem som helst kan bli en vinnande spelare. Nyckeln till framgång inom V75 är att våga ta risker. Det är viktigt att kunna plocka bort favoriter från dina system. Visst, det finns tillfällen då det är klokt att spika en favorit. Men generellt så speglar inte streckprocenten en hästs vinstchans.

Anledningen till att du ska plocka bort favoriter är att väldigt många av de som spelar V75 inte förstår sannolikheterna kring ett travlopp. Det finns helt enkelt en övertro på de bästa hästarna. Det här gäller visserligen de flesta spelen, men jag tycker att det blir extra tydligt när det kommer till V75. Genom att våga gå emot strömmen ger du dig dessutom bra möjligheter att vara med de gånger som det smäller till rejält i loppen.

Nyckeln till att bli framgångsrik med den här mentaliteten är tålamod. Favoriterna kommer att vinna ofta och du får inte misströsta om du går flera veckor med fyra rätt. Den gången som sjuan sitter kommer du ha tjänat in dina tidigare insatser med råge, så länge du vågar gå emot strömmen.

V75 springs normalt på lördagar och spelet arrangeras av ATG. ATG är den största arrangören av spel på trav inom Sverige och det enda alternativet för poolspel. Jag har gått in lite mer på vad jag tycker om det monopol som ATG sitter på i ett annat inlägg, men generellt så tycker jag att de har en väldigt bra produkt. Att de kan erbjuda den här typen av spel är en fantastisk service då det ger spelare att vinna stort utan speciellt stora insatser. Högre insatser ökar visserligen dina chanser till sju rätt. Men drömmen om att vara ensam om sju rätt med en satsad femhundring är värd väldigt mycket.