V86 – tips och statistik

Jag har tidigare hyllat V75 och en del andra spel, nu är det dags att stoppa in V86 under luppen.

V86 är en av travtävlingarna som du kan satsa på hos ATG, den har funnits sedan 2011 och är mycket populär bland spelarna. Du ska pricka in vinnarhästen i åtta stycken lopp för att kamma hem maxvinsten, men även sex och sju rätt ger utdelning till de som spelat.

V86 springs varje onsdag och du kan satsa både vanligt och systemspel, det beror på vilken typ du föredrar. Du väljer själv hur mycket du vill satsa per rad och ju fler hästar du har i varje lopp desto dyrare blir det för dig. Hur ska du då lyckas pricka in åtta rätt?

Tips för dig som vill spela på V86

Det finns många platser som erbjuder tips innan en V86 tävling, däribland ATG själv. Där kan du läsa om kuskar och hästar och hur dagsformen ser ut. Om du inte alls är insatt i travsporten kan du delta i andelsspel i din närbutik eller kolla hur experterna har tippat.

Även om hästarnas dagsform spelar roll är det ändå tur och skicklighet som spelar in också. Det är omöjligt att läsa sig till hur ett lopp kommer att gå men ju mer du vet desto större är chansen. Se till att spela ansvarsfullt och satsa inte mer än vad du har råd till.

Statistik för V86

Det finns en del statistik att hämta för V86, men även den är inte ett facit på vem som kommer vinna. Exempelvis brukar favoriten för det mesta vinna det första loppet i tävlingen. Det finns också statistik som talar för att vissa startspår är bättre än andra, vilket kan vara värt att ha koll på.

Ett tips är att inte enbart satsa på favoriterna för även om du vinner kommer summan inte vara stor, det är skrällar som betalar ut högvinsterna och därför är det bra att ha några sådana också. Om du är intresserad av travsport och är insatt är det en fördel, men du ska ha tur också.